CHOOSE LANGUAGE
Notification 2
Veličanstvena elizabetanska plemićka kuća izgrađena 1594. Njezino široko prizemlje uključuje područje šume s krdom jelena. Vlasnik je Herbert Scott-Fitz James, bivši veleposlanik. Vlasništvo je obitelji od 1785. uzgaja konje i ima lijepu zbirku slika i vatrenog oružja. Bivši olimpijski skijaš.
5000年前のアイスマン、エッツィに敬意を表して3年前に設立された。1991年にハイカーによって発見されたアイスマンの氷った遺体は、古代の着物を着て、古代の靴をはいたままで、傍に青銅の斧がおかれていた。
Izgrađen u ranom 15.stoljeću spominje se u pravnim dokumentima koji potječu iz kolovoza 1435. Za razliku od labirinta napravljenog s ogradama, gdje se ljudi mogu lako izgubiti, ovo je rijedak primjer labirinta s puteljkom napravljenog od cigli koje se isprepliću.
Predivan opseg vode s otokom Paradise u sredini. Razne vrste brodica mogu se unajmiti. Ako Fred nije tu, pozovite na broj 411 567 kako biste rezervirali brodicu. Dio jezera ograđen je konopom za plivače.
Regularni autobusi voze do obližnjih gradova i sela. Raspored vožnje prikazan je pokraj uređaja za karte. Radno vrijeme je od 7 sati ujutro do 11 sati navečer. Više informacija na poveznici www.ruralbusesco.uk. Kontakt: 411 888
Izgrađena 1447. u ranom gotičkom stilu, ima prelijepe vitraže na prozorima. Nove orgulje instalirane su 2004. Nedjeljna služba je u 11.00 i 18.30 sati. Služba kroz tjedan je srijedom u 19.00 sati.
Farmerova kuća iz 16.stoljeća u posjedu dr.Maple. U istoj je obitelji preko 150 godina. Posjetitelji su dobrodošli posjetiti drevni rov i obiteljsku zbirku rijetkih životinja. Tel: 411 500
Za potrebe mjesne škole. Seoska nogometna momčad igra ovdje subotom. Svatko može igrati na ovom igralištu ako nije već zauzeto.
Fred West živi ovdje već 40 godina. Radi stolariju za svakoga u selu. Radi rezbarstvo i drvene ukrase po narudžbi. Vrši prodaju putem Interneta. Tel.: 411 777. Više informacija na poveznici www.carvedgifts.eu
Vlasnica je supruga poljoprivrednika Jilla Yatesa na Oaktree farmi. Prodaje poljoprivredne proizvode uključujući voće i povrće, te domaće pekmeze i umake. Otvorena od 10.00 do 12.00 sati od ponedjeljka do subote.
Svake prve subote u mjesecu. Možete kupiti ili prodati bilo što. Tržnica uradi sam-gdje svatko sa svojim stvarima može parkirati auto u red ili u krug, i otvoriti svoj prtljažnik i pokazati što želi prodati. Kontaktirajte organizatora Sandyja Baxtera, na benzinskoj postaji. Telefon: 411 555
Besplatan je za širu javnost. Biciklistički okviri bi trebali biti pričvršćeni za stalak čvrstom bravom i lancem.
Mjesni raspored vožnje prikazan je ispod natkrivenog stalka. Klupa je postavljena prošle godine.
Slastičarnica kod Belinde otvorena je od 9.00 do 17.30 sati. Nedjeljom zatvorena. Peče svoje vlastite kruhove i kolače. Njezini kremasti tart kolači poznati su na daleko i na široko. Najbolje je doći ujutro jer se brzo prodaju. Možete naručiti i telefonom: 411 633
Dio jezera je ograđen konopom kako bi se spriječile nezgode između plivača i brodica. Ima mala drvena daska za skakanje na otoku i splav u sredini. Jezero nije duboko više od 4 stope.
Otvoren za posjetitelje za vrlo malu cijenu. Godišnja pretplata £25. Bar i mali restoran. Tajnica Penelope York. Tel.:411 222
Najviša točka u selu. Popularno za tobogan zimi. Predivan pogled na krajolik. Drvena sjedala i mali paviljon. U blizi je vjetrenjača.
Otvoreni za javnost. Opsežni travnjaci i egzotični cvijetnjaci. Neka drevna stabla su dom za obitelj crvenih vjeverica.
Izgrađen je 1990ih godina i renoviran je 2004. godine. Ima 20 dvokrevetnih i 12 jednokrevetnih soba. Zatvoreni bazen sa saunom. Soba za stolni tenis i teren za squash. Beslatan Wi-Fi. Vlasnici su Jane i Tarquin Pettifer koji ujedno i vode ovaj hotel.
Izgrađena 1785.godine. Djelomično uništena u požaru 1885. Obnovljena 1905. U upotrebi do 1988. meljući kukuruz za selo. Prekrasan pogled s najvišeg kata. Besplatan ulaz.
Posude za plastiku, kuhinjski otpad, papir i metal.
Fred je tamo od 9.00 do 17.00 sati većinu dana ukoliko je vrijeme lijepo i to od svibnja do rujna. Kontakt: 411 567
£2.50 po satu. Idealno za izlete na otok Paradise. Na raspolaganju od 8.00 do 18.00 sati svaki dan, ovisno o vremenu. Rezervirajte unaprijed pozivom na broj: 411 576
Blizu zelene površine sela i besplatni su. Uvijek otvoreni. Čistoća na visokom nivou za koju je odgovoran Mick Roper iz vatrogasne postaje.
Slikoviti red slamnatih koliba iz 17.stoljeća prekrivene norfolkškom trskom.
Zasađen jabukama i kruškama, dio je farme Grange. Kad stabla cvjetaju u svibnju, to je nezaboravan prizor. Možete ga pronaći i na razglednicama u pošti.
Mali natkriveni stalak nedavno postavljen kako bi bio praktičan putnicima.
Tinejdžeri između 12 i 17 godina su dobrodošli. Otvoren je svaku večer od 18.00 do 21.00 sat i subotom od 14.00 do 21.00 sat. Klub vode Nancy i Roger Freeman čiji roditelji vode Kingfisher pub.
Izgrađen 1945. u čast kraja Drugog svjetskog rata. Koristi ga klub za mlade, izviđači i vodiči, te seosko vijeće za održavanje njihovih mjesečnih sastanaka.
Izgrađena u ranom 19.stoljeću. Prije toga bila je uništena u požaru. Vikar je Rev. Hubert Webb. Vodi mjesne izviđače i amatersku dramsku skupinu. Služi mise u dva obližnja sela: Foxtonu i Beaverdaleu.
Otvoreno je za javnost ali pripada golf klubu i nadgleda ga osoblje iz golf kluba.
Otvoreno za javnost. Potrebno ga je održavati urednim i parkirati se unutar označenih bijelih linija. Dnevno ga nadgleda hotelsko osoblje.
Vlasnik Herbert Scott-FitzJames iz Fennimore Halla. Posao vodi Sandy Baxter i njegov sin Alan. Otvorena od 6.00 do 23.00 sata. Prodaje gume i vrši male popravke. Tel.: 411 111
Tradionalno srce sela između crkve i rijeke. Ratni spomenik je tu. Mjesto gdje se mnogi seoski obredi i svečanosti održavaju.
Posao vode Martin Tompkins i njegov sin Robert. Na raspolaganju 24/7. Posjeduje mini bus i limuzinu Rolls Royse za vjenčanja. Posebna cijena za aerodrom Stansted i trajektni terminal u Harwichu.
Otac dr.Maple donirao je zemljište selu u svojoj oporuci.
Dr.Susan Green ima liječničku ordinaciju u blizini svoje kuće. Otvorena je od 9.00 do 12.00 sati od ponedjeljka do petka. Ima pomoćnika, Paula Browna, kvalificiranog doktora. Preuzima dužnost kad je dr.Green u bolničkom posjetu. Rezervirajte termin pozivom na broj 411 001. Za hitne slučajeve nazovite 0800 000.
Hotel Europa ima svog vlasuljara gospođicu Francoise. Njezin salon je otvoren od 9.00 do 13.00 sati radnim danima. Ima puno klijenata u selu koji dolaze k njoj u salon u uličici Glebe kojeg vodi njezina pomoćnica Josephine. Tel.:411 990
Clippers na broju 22 ulica Glebe nudi šišanje za muškarce i dječake.
Drži širok raspon nacionalnih i mjesnih novina, popularnih časopisa. Posao vodi Trevor Vine i njegova žena Anne. Prodaju niz malih artikala kao što su kuverte, bilježnice, olovke, kemijske olovke, slikovne razglednice, rođendanske čestitke, itd.
Ključno sastajalište u selu čiji vlasnik je Bill Freeman i njegova žena Olga. Preuzeli su taj posao prije nekoliko godina. Prije se zvao Slon i Dvorac, bio je jako ruševan i trebao je renoviranje i ulaganje. Danas je to uspješan posao. Nude topli obrok u baru i imaju jako atraktivnu verandu otraga s predivnim pogledom na rijeku.
U ulici Glebe Lane br.15. otvoren prošle godine. Uspješan kafić. Udaljen 30 minuta hoda. Besplatan Internet ako potrošite £3 na hranu ili piće.
Otvorena 1930ih godina koju vodi ista obitelj. Čistokrvni i dječji poniji su za iznajmiti. Mali jahački teren koristi se za dresuru i skakanje konja. Konkatirajte Jenny Walker na broj tel.: 411 321
Odmah pokraj škole jahanja. Mjesto gdje su konji smješteni. Nudi urednu staju i za seoske konje.
Uspješan mini market. Cindy White i njezino četvero djece su vlasnici a ujedno vode posao. Otvoren od 6.00 do 18.00 svaki dan, a nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati.
Mala ljekarna drži većinu obiteljskih potrepština. Posao vode Betty i Ted Hughes, oboje kvalificirani farmaceuti.
Mjesnu poštu vodi Jennifer Green već 30 godina. Otvorena je od 8.00 do 12.30 i od 14.00 do 18.00 sati. Subotom i nedjeljom od 8.00 do 12.00 sati. Prodaje novine, časopise, slatkiše i slikovne razglednice. Mjesto gdje možete čuti najnoviji mjesni trač.
Zaklonjeno od vjetra i ima drvene klupe ispod dva stabla vrbe. Predivan pogled na jezero.
Tri teniska igrališta. £3 za pola sata. Rezervirajte igralište pozivom na broj 411 900. Reketi i loptice mogu se unajmiti.
25x15m, otvoren za javnost. Otvoren je od 8.00 do 18.00 sati od svibnja do rujna. Wilf Dean bivši pomorski vodnik i kvalificirani spasioc je na dužnosti kako bi osigurao sigurnost.
Popularan je ljeti za majke s malom djecom.
Nalazi se iza crkve. Ima predivna stara stabla. U svibnju je raskoš boja s ogromnim cvjetovima. Mirno i opušteno. Mnogi mještani vole sjediti ovdje.
Selo je ispresijecano pješačkim stazama. Izviđači ih održavaju urednim.
Koristi se kao i pješačka staza. Od biciklista se traži pažnja i obzir prema pješacima.
75 milja duga. Izvire u brežuljcima Derbyshirea i ulijeva se u Sjeverno more blizu Colchestera. Nudi brojne mogućnosti za sport i rekreaciju. Mještani je koriste za plivanje, vožnju barkom i ribanje.
Ostatci drevne listopadne šume-većinom hrasta i bukve. Područje borova i jela pošumljeno u kasnom 20.stoljeću.
Drevni kameni most izgrađen u 14.stoljeću. Fotografi ga obožavaju.
Osnovana 2002. u prijašnjem vrtiću kako bi bila trajno zastupljena u selu. Radi 24/7.
Velika raznolikost slikovitih puteljaka od šumskih puteljaka do staza uz rijeku i kroz selo. Jedna popularna šetnica vodi do Holly Knolla te prolazi pokraj stare vjetrenjače.
Nudi mogućnost umirovljenicima da se susreću i razgovaraju. Čaj, kolačići i posjet voditelja. Novi članovi su uvijek dobrodošli. Sastaju se prvog četvrtka u mjesecu u prijašnjoj seoskoj vijećnici.
Dio je Yeomanove farme. Tu je većinom pšenica ozimica i ispaša ovaca. Jedno polje je namijenjeno za malo stado krava muzara.
Nudi nastavu samo u jutarnjim satima. Dob 7-11. Djeca od 3 godine su dobrodošla u vrtić. Starija djeca idu u srednju školu u obližnji trgovački grad. Većinom putuju školskim autobusom.
Iskopao ga je Ulf u 11.stoljeću, saksonski maloposjednik, kako bi zaštitio svoje ovce od vukova i omogućio ribu petkom. Rovovi su zajedničko obilježje mnogih srednjovjekovnih farmi na ovom području.
U vlasništvu Ethleston obitelji od 1715. sada je to kombinirana farma koja uzgaja povrće, svinje i perad.
Podignut je 1923. u spomen mještanima koji su dali svoje živote u Prvom svjetskom ratu. Plakete su dodane 1949. za one koji su umrli između 1939.-1945.
Donirao ga je mještanin u znak sjećanja na njegovu unuku koja se utopila u brodskoj nesreći u rijeci 2005. Utočište onima koje uhvati ljetni pljusak u javnim vrtovima.
Smješten u centru jezera, prekriven je egzotičnom vegetacijom koja privlači nevjerojatnu raznolikost divljeg života.
Popularno među roditeljima male djece. Djeca ne bi trebala biti ostavljena bez nadzora.
Prigodno mjesto uz kraj rijeke. Većinom ga koriste ribari.
Većinom ga koriste djeca i sadrži samo sićušne ribe. Nadopunjava se malim ribicama i mrijestima žaba.
Nekoliko farmera u selu imaju stado ovaca. Većinom su to vrsta Longhorn ili Hardwick, ali dr. Maple na farmi Grange ima stado ovaca vrste Jacob, prepoznatiljivu s njihovim crnim, sivim i smeđim runom i rogovima.
Proteže se od seoskog dućana do puta od Westlanda, u centru sela, oko slastičarnice, gotovo čineći savršeni krug.
Proteže se od seoskog dućana i vodi izvan sela pokraj jezera za veslanje.
Ovo je glavni put kroz selo. Vodi od Bucklanda na zapadu to Bradfield Episcopi na jugoistoku.
Neke od ovih konja drži škola jahanja i služe im za vježbanje početnika ili za najam bilo komu tko je zainteresiran. Ostali su privatno vlasništvo ljudi iz sela koji plaćaju da su njihovi konji smješteni u stajama.
Krave muzare vrste Shorthorn, popularna pasmina stoke uzgajana za proizvodnju mlijeka. Ovo stado pripada dr. Maple na farmi Grange.
Ovo je posebna pasmina nazvana Gloucester Old Spot. Imaju posebne crne oznake i izgledaju upečatljivo. Pripadaju Jock McDonaldu na Yeomanovoj farmi.
Otvoren prošle godine, to je sad središte seoske računalne komunikacije. Drže razna računala, laptope, aplikacije za pametne telefone i nude kvalitetan popravak opreme i uslugu nadogradnje.
Jill i John King vode vrlo aktivan dućan suhomesnatih proizvoda nudeći izvrstan niz proizvoda koji potiču vodu među zubima.
Rade volonteri. Jedan vatrogasacc je uvijek na dužnosti.
Vode je Terry&Carol Webster. Otvorena je svaki od 12.00 do 14.00 sati i od 17.30 do 22.00 sata.
Kao i u vatrogasnoj postaji, i tu rade volonteri. Jedan čovjek je uvijek na dužnosti.
Vodi je Giles Fairweather od smrti njegovog ujaka koje je služio kao pomorski časnik tijekom Drugog svjetskog rata.
Dio farme Castle, namijenjeno za kombinirano uzgajanje.
Popularni centar gdje članovi javnosti mogu raspravljati o njihovim problemima i dobiti savjet.
Dućan gdje možete založiti nešto za malu pozajmicu. Vraća vam se kad ste spremni vratiti zajam. Ili možete dobiti novac za nešto što vam ne treba i zalagaoničar vam to proda. Zalagaonice nisu uobičajene ali mnoge su se pojavile na tržnicama i zovu se mjenjačnice.
Joe Chard je stručnjak u drevnoj umjetnosti slamarenja. Voli koristiti norfolkšku trstiku, koja traje 70 godina, umjesto jeftinije pšenične slame koja treba zamjenu nakon 40 godina. Uvijek pokriva krov finom žicom kako bi spriječio ptice da grade svoja gnijezda u slami.
Osnovali je 2008. Olga i Feodor Antonov. Specijalizirani u ruskom i engleskom za strance.
Nova obnovljena svlačionica za bazen. Tuševi, wc školjke, sauna i jacuzzi. Ručnici se mogu unajmiti kod osoblja.
Originalna zgrada gdje se problematične pijanice zaključavaju preko noći. Sada hitne slučajeve prikuplja policijska postaja.
Mjesto gdje farma Grange drži sijeno za svoje životinje. Ispod nje su gomile kukuruza i životinjske hrane.
Kuća gdje stara majka dr.Maple živi s njezinih šest mačaka. Dio je farme Grange.
Prošle godine su je otvorile Daisy i Josie Stone, dvije mlade sestre koje su bile u nemogućnosti naći posao nakon završenog fakulteta. Dobile su pozajmicu od svog ujaka kako bi pokrile troškove otvorenja.
Sadrže spremu za sijeno, s dijelom ispod spreme za čuvanje krmnog bilja i specijalizirane artikle za egzotične životinje koje dr.Maple uzgaja.
Clara Benson daje satove iz violine odraslim u konzervatoriju koji je vezan uz njezinu kuću.
New hotspot created at 2015-08-10 @ 01:15
Hugh Palmer je ravnatelj mjesne škole. U službi je od 2004.
Dr. Frances Reed i njegova žena Kathy su oboje veterinari. On radi sa životinjama na farmi. Ona radi s domaćim životinjama. Njezin kućni ljubimac je beba jež koji je bio ostavljen nakon što mu je majku zgazio traktor. Dala mu je ime Hotchiwitchi, tradicionalno ime za ježa u Norfolku gdje je odrasla.
Kao i svoj otac, Bob Roberts popravlja čizme i cipele mjesnog stanovništva.Taj posao obavlja već 50 godina.
Umirovljeni profesor arheologije na francuskom sveučilištu uključen u mjesne iskopine keltskog naselja.